Rijlessen Utrecht

Just do It maakt persoonlijk leerplan

Bij je rijlessen in Utrecht en omgeving bij Autorijschool Just do It rijd je in een moderne lesauto en maak je het jezelf helemaal naar je zin: luister lekker naar FunX of je eigen muziek, terwijl je richting je rijbewijs rijdt. Aan de hand van de proefles, maken we een persoonlijk leerplan. Ben je een denker of doener? Hoeveel keer per week wil je gaan lessen? En hoe snel wil je je doel bereiken? Op die manier kunnen we de lessen gaan indelen en kijken hoe we alles gaan aanpakken. Ook maken we een plan voor het examen: je volgt ten slotte rijlessen om je rijbewijs te halen. De methode is dus examengericht bij Autorijschool Just do It, rijschool in Utrecht.

Dashcam als hulpmiddel bij rijschool in Utrecht

Tijdens je rijlessen bij onze rijschool in Utrecht maken we gebruik van zo veel mogelijk hulpmiddelen. Zo maken we gebruik van een dashcam. Als je je eigen SD-kaartje meeneemt, is het mogelijk om je eigen autorijles te filmen. Op die manier kun je op een later moment je route terugzien en kijken waar je eventueel fouten hebt gemaakt. In je rijles zelf kan het namelijk weleens moeilijk zijn om direct te reflecteren hierop. Ook werken we volgens de Rijopleiding in Stappen, een methode mede ontwikkeld door het CBR. Je krijgt huiswerk mee om je volgende les voor te bereiden. Die lesstof bespreken we vervolgens. Als het goed is houd je dan meer tijd over om écht te leren rijden bij Autorijschool Just do It.

Zelfverzekerd leren rijden in Utrecht

Je rijinstructeur bij Autorijschool Just do It is chill. De rijlessen zijn prettig en comfortabel. We zijn als een vriend. Want alles wat er in jouw leven speelt, heeft ook invloed op de manier waarop je rijdt. Ga je bijvoorbeeld door een lastige tijd? Dan gaan we iets oefenen dat je al wat beter kunt en leren we de volgende keer iets nieuws aan. Gaat er iets mis tijdens je rijles? Helemaal niet erg! Maar we pakken het wel meteen aan, en zorgen ervoor dat het uiteindelijk wel goed gaat, voordat we naar een volgend onderdeel gaan. Want hoewel we examengericht werken, vinden we het wel heel belangrijk om jou zo veilig en zelfverzekerd mogelijk te leren rijden tijdens de rijlessen in Utrecht.

Ook rijlessen volgen in Utrecht bij Autorijschool Just do It?

Meld je dan nu aan voor de proefles! Neem contact op met Autorijschool Just do It voor rijlessen in Utrecht.

06-21504851

Bel ons gerust

Stuur ons een bericht

info@autorijschooljustdoit.nl