Over Just do it

Jonge en ervaren rijinstructeurs 

Een rijschool in Utrecht met jonge, maar toch ervaren rijinstructeurs. Dat is Autorijschool Just do It. Wij zijn in 2012 opgericht en geven rijlessen in Utrecht en omgeving. Denk bijvoorbeeld aan IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Maarssen, Breukelen, De Bilt, Zeist, Bunnik, Vleuten, De Meern en Leidsche Rijn. Bij onze rijschool is de filosofie dat we jou op zo snel mogelijk vlot, veilig en zelfstandig willen laten afrijden. We zijn examengericht bezig en proberen ook zo veel mogelijk diverse examenroutes te rijden. Je neemt dus niet onnodig lessen af, maar je gaat op voor het rijexamen op het moment dat we denken dat je er klaar voor bent bij Autorijschool Just do It.

Rijopleiding in Stappen bij Just do It

Bij Autorijschool Just do It maken we gebruik van de zogeheten Rijopleiding in Stappen (RIS) en het bijbehorende boek. Dat betekent dat je iedere les huiswerk krijgt om je praktijkles voor te bereiden. Op die manier begin je goed geïnformeerd aan je les, en kun je vaak langer oefenen omdat niet alles meer uitgelegd hoeft te worden. Daarnaast raden we onze leerlingen vaak aan om een tussentijdse toets te doen, voordat ze gaan afrijden. Het voordeel is vaak dat de kans om te slagen voor je praktijkexamen hoger wordt, omdat je al op een ontspannen manier kennismaakt met het CBR. Daarnaast hoor je ook van een ander (de examinator) wat er nog niet goed genoeg gaat en waar je aan moet werken. Bij het uiteindelijke praktijkexamen zitten we er ook vaak bij. Als je helaas dan toch zakt, weten wij precies waar dat aan heeft gelegen. Dat vinden we prettig bij Autorijschool Just do It in Utrecht.

Wil jij ook gewoon beginnen met lessen?

Just do It! Bij onze rijschool in Utrecht staan we voor je klaar. Boek nu je proefles bij Autorijschool Just do It!

Digitaal lessen inplannen bij rijschool Utrecht

Wil je een rijles bij Autorijschool Just do It inplannen, kan dat op heel simpele wijze. Wij zijn namelijk sinds 2017 volkomen gedigitaliseerd, en dat betekent dat je via de app PlanGo je eigen rijlessen kunt boeken. Wij rijden zowel doordeweeks, ’s avonds als in het weekend. In de app kun je ook aangeven waar je het beste opgehaald kunt worden (op je werk, thuis, universiteit), en zien wat je lestegoed is, welke stappen je maakt en openstaande bedragen. Een andere digitale revolutie vind je in de auto: een dashcam. Op die manier kun je precies zien wat er goed en minder goed gaat. Op die manier proberen we ook de lessen sneller te laten verlopen, doordat je inzicht krijgt in situaties. En dat is wat we willen bij onze rijschool in Utrecht.

Daarom kies je Autorijschool Just do It in Utrecht!

5

Goede reviews

5

Lessen met dashcam

5

Ervaren en jonge rijinstructeurs

5

Relaxte sfeer

5

Bovengemiddeld slagingspercentage

5

Rijlessen zelf inplannen

5

Rijopleiding in stappen

5

Persoonlijk lesplan

5

Comfortabele leswagen

5

Duidelijke doelen

Rijlessen in Utrecht: Just do It!

Wil je rijlessen in Utrecht? Just do It! Dat is de naam van onze autorijschool in Utrecht waar we je op een relaxte en toch efficiënte manier rijles geven.
Meer weten of een proefles aanvragen? Neem nu contact op met Autorijschool Just do It.

06-21504851

Bel ons gerust

Stuur ons een bericht

info@autorijschooljustdoit.nl