Opfriscursus Utrecht

Opfriscursus bij rijschool in Utrecht

Een opfriscursus autorijden in Utrecht bieden we je graag aan bij Autorijschool Just do It. In een aantal lessen gaan we in op jouw verbeterpunten. Heb je bijvoorbeeld al jarenlang geen auto meer gereden, maar wil je de draad toch weer oppakken? We helpen je dan graag op weg. In de afgelopen jaren is er namelijk veel veranderd: het is overal drukker geworden en ook zijn een aantal verkeersregels veranderd. We halen het stof van het stuur en helpen je (weer) een zelfverzekerde bestuurder te worden bij Autorijschool Just do It in Utrecht.

Angst voor de snelweg? Moeite met inparkeren? Wij helpen

Een opfriscursus kan heel handig zijn bij het herhalen van bepaalde technieken. Sommige mensen rijden bijvoorbeeld al jaren niet meer over de snelweg omdat ze dit eng vinden. Autorijschool Just do It helpt je bij het aanleren van de technieken om het allemaal een stuk minder spannend te maken. Anderen kunnen bijvoorbeeld moeite hebben met het fileparkeren of rijden in (krappe) parkeergarages. Die rijden net zo lang rondjes totdat ze eindelijk een ‘makkelijke’ parkeerplaats hebben gevonden. We brengen je een aantal slimme trucs bij, zodat je straks op iedere parkeerplek kunt staan met je auto na je opfriscursus bij Autorijschool Just do It in Utrecht.

Waarom een opfriscursus autorijden? Als je…

5

Al heel lang niet meer hebt gereden

5

Het eng vindt om de snelweg op te gaan

5

De toegenomen verkeersdrukte lastig vindt

5

5, 10 of 20 rondjes rijdt voor die ‘makkelijke’ parkeerplek

5

Moeite hebt met het toepassen van nieuwe verkeersregels

5

Weer zelfverzekerd achter het stuur wilt zitten!

Informeer naar de mogelijkheden voor een opfriscursus in Utrecht

Autorijschool Just do It helpt je weer op weg. Neem nu contact op voor een opfriscursus om je weer veilig achter het stuur te voelen!

06-21504851

Bel ons gerust

Stuur ons een bericht

info@autorijschooljustdoit.nl