algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden vind je op deze pagina

 

Welkom op de pagina van de algemene voorwaarden. Hier vind je alle essentiële informatie die je nodig hebt om je rijopleiding bij ons te starten. Cruciaal onderdeel van deze informatie zijn onze Algemene Voorwaarden. Deze voorwaarden zijn op elk moment van toepassing op onze dienstverlening en jouw deelname aan onze rijopleiding.

We benadrukken het belang van het lezen en begrijpen van deze voorwaarden voordat je aan je rijopleiding begint. In onze welkomstmail verwijzen we ook altijd expliciet naar deze Algemene Voorwaarden. Het is jouw verantwoordelijkheid om deze door te nemen. Door je aan te melden en deel te nemen aan onze rijopleiding, ga je akkoord met deze voorwaarden. Mocht je ze niet lezen, dan ligt de verantwoordelijkheid hiervoor bij jou.

We streven ernaar om alles zo duidelijk en transparant mogelijk te maken, zodat jij met een gerust hart aan je rijopleiding kunt beginnen. Heb je vragen over de Algemene Voorwaarden of over andere aspecten van onze dienstverlening, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder!

Laten we samen op weg gaan naar jouw rijbewijs, met duidelijke afspraken en een helder begrip van wat je van ons kunt verwachten en wat wij van jou verwachten. Welkom aan boord!

Algemene voorwaarden

Wil jij ook gewoon beginnen met lessen?

Just do It! Bij onze rijschool in Utrecht staan we voor je klaar. Boek nu je proefles bij Autorijschool Just do It!

Google waardering: 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 85 recensies.

Daarom kies je Autorijschool Just do It in Utrecht!

5

Goede reviews

5

Duurzame rijschool

5

Ervaren en jonge rijinstructeurs

5

Relaxte sfeer

5

Bovengemiddeld slagingspercentage

5

Rijlessen zelf inplannen

5

Rijopleiding in stappen

5

specialist in rijangst, faalangst, add en adhd

5

Comfortabele leswagen

5

Innovatieve smartphone app

Rijlessen in Utrecht: Just do It!

Wil je rijlessen in Utrecht? Just do It! Dat is de naam van onze autorijschool in Utrecht waar we je op een relaxte en toch efficiënte manier rijles geven.
Meer weten of een proefles aanvragen? Neem nu contact op met Autorijschool Just do It.

06-43903235

Bel ons gerust

Stuur ons een bericht

info@autorijschooljustdoit.nl

06-43903235

Stuur ons een Whats-App