2toDrive Utrecht

2toDrive Rijlessen in Utrecht bij Just do It

2toDrive rijlessen in Utrecht volgen? Bij Autorijschool Just do It kan het! Ben je net zestien geworden, dan kun je beginnen met leren voor je theorie-examen. En met 16,5 kun je zelfs een start maken met je autorijlessen, waarna je vanaf je zeventiende verjaardag kunt afrijden voor het praktijkexamen. Tot je achttiende rijd je samen met een coach in de auto, die je zelf mag uitkiezen. Ben je achttien geworden, dan mag je helemaal zelfstandig in een auto rijden en eventueel je eigen auto kopen! Hieronder zie je de complete tijdlijn in een handig overzicht!

Wat is 2toDrive?

2toDrive is in 2011 ingesteld om de verkeersveiligheid in Nederland te vergroten. Je leert op een jonge leeftijd al autorijden en kunt vanaf je zeventiende onder begeleiding al een jaar autorijden. Je kunt in totaal vijf vaste begeleiders aanwijzen, die minimaal 27 jaar zijn en minstens vijf jaar hun rijbewijs hebben. Het is handig om een coach aan te wijzen die in het bezit is van een eigen auto. Daarnaast adviseren we je te gaan voor iemand van wie jij denkt dat je nog veel van kunt leren en iemand bij wie je je op je gemak voelt. Ook zijn er een aantal voorwaarden: je coach mag niet onder invloed zijn als jij rijdt, mag in de afgelopen vier jaar geen strafrechtelijke veroordeling voor een verkeersovertreding hebben gehad, geen alcohol- of gedragscursus hebben gehad en het rijbewijs mag ook niet ongeldig verklaard zijn in die periode. Lees hier meer over 2toDrive.

Meer weten over 2toDrive in Utrecht?

Autorijschool Just do It helpt je op weg. Neem nu contact op met ons voor advies of voor je eerste rijles in Utrecht!

Tijdlijn

5

16 jaar

Je bent 16! Hoera! Misschien heb je al eens online rondgekeken voor een rijschool in Utrecht, misschien ook niet, maar weet in ieder geval dat Autorijschool Just do It je nu al graag helpt. Je mag namelijk vanaf je zestiende theorie-examen doen. Ga je zelf leren, kies je voor een theoriecursus, of ga je voor het online iTheorie-pakket? We geven je graag advies, voordat je begint bij Autorijschool Just do It aan je rijlessen in Utrecht.
5

16,5 jaar

Theorie-examen gehaald? Gefeliciteerd! Je theoriebewijs is anderhalf jaar geldig, dus je hebt genoeg tijd om je rijbewijs te halen via onze rijschool in Utrecht. Je kunt vanaf 16,5 namelijk beginnen met je rijlessen bij Autorijschool Just do It.
5

17 jaar

Vanaf je zeventiende mag je officieel praktijkexamen bij het CBR doen. Slaag je hiervoor, dan mag je tot je achttiende onder begeleiding van een zelfgekozen coach rijden. We helpen je uiteraard bij het maken van je keuze voor je coaches bij Autorijschool Just do It in Utrecht.
5

18 jaar

Yes! Nu ben je achttien en je mag eindelijk zelfstandig rijden! Dankzij 2toDrive ben je als het goed is nog zelfverzekerder en veiliger achter het stuur geworden. Oh ja, vanaf deze leeftijd mag je ook nog eens een auto op je eigen naam zetten. Wat wordt jouw eerste auto?!

Google waardering: 5 van de 5 sterren, gebaseerd op 85 recensies.

Rijlessen in Utrecht: Just do It!

Wil je rijlessen in Utrecht? Just do It! Dat is de naam van onze autorijschool in Utrecht waar we je op een relaxte en toch efficiënte manier rijles geven.
Meer weten of een proefles aanvragen? Neem nu contact op met Autorijschool Just do It.

06-43903235

Bel ons gerust

Stuur ons een bericht

info@autorijschooljustdoit.nl

06-43903235

Stuur ons een Whats-App